Dorenweerd College

Ontvangstruimte Dorenweerd College

Bij deze opdracht is er door de architect een ontwerp gemaakt en hierbij zijn ook de materialen uitgekozen. Zo is er bij de lattenwand gekozen voor matte blank gelakte latten gemonteerd op zwart mdf.

Is er bij de balie gekozen voor een VL massief Mahonie werkblad welke afgewerkt is met een blanke lak. Ook bij de balie komen de red Cedar latten weer terug en is dit gecombineerd met een rvs fineerlaag, deze fineerlaag komt in de school weer terug als plint waardoor het geheel weer bij elkaar past. Mooi is het verschil te zien tussen de oude balie en de gerestylede balie.

Omdat er in de ontvangstruimte veel geluid is, is er een wand afgewerkt met Akopanel ( een pet vilt ) welke een akoestische werking heeft maar tevens gebruikt kan worden als prikbord.

Achter de balie zijn er 2 nieuwe werkplekken geleverd met in hoogte verstelbare bureaus en is er een kastenwand op maat gemaakt voor documentatie.